YENİ NESİL TEKNOLOJİ İLE GELEN PULAR KLİMA SERİSİ

09-02-2024 12:10
YENİ NESİL TEKNOLOJİ İLE GELEN PULAR KLİMA SERİSİ
Hava Temizleme Cihazı

Ürünlerinde çevreci bir yaklaşım benimseyen Pular serisi A++ enerji tüketim seviyesi ile hem ekonomik bir katkı sağlıyor hem de enerji tasarrufu sağlayarak doğaya katkıda bulunuyor.

Gelişen teknolojiyle birlikte ev içinde kullanılan klimalar da hızla yenileniyor ve gelişiyor. Sıcak yaz günlerinde de soğuk kış aylarında da ev içinde konforlu bir iklimlendirme sağlayan klimalar kullanıcı ihtiyaçlarına göre yeniden şekilleniyor. Gree’nin çok satılan ürünü Pular Klima ile ev içinde estetik bir görünüm ve yeni bir teknoloji yer alıyor..

Teknolojik ürünlerin fonksiyonları kadar estetik görünümü de önem taşıyor. Ürünlerin ev içinde oluşturulmuş dekorasyona olan uyumu kullanıcıların önemli talepleri arasında yer alıyor. Yeni Pular serisi beyaz mat yüzeyi ile iç mekanda estetik görünüme katkı sağıyor. Pular klimanın mat yüzeyi mobilya ve duvar yüzeylerinizle bir araya gelerek estetik bir uyum yakalıyor ve klimanın parlak, beyaz, çiğ yüzeyinin oluşturduğu ayrıksı görüntüyü ortadan kaldırıyor. Pular klima estetik açıdan oluşturduğu güçlü görüntüyü işlevsel olarak da yakalıyor. Çift kanatlı hava çıkışı ile güçlü bir hava akımı sağlayan Pular serisi 3D kavisli

hava akımı sayesinde doğal bir rüzgar, hafif bir esinti hissiyatıyla kullanıcıyı buluşturuyor. 3D kavisli hava akımı spiral ve geniş açılı bir hava üfleme mekanizmasıdır. Bu mekanizma Pular klima için özel olarak tasarlanmış hava üfleme kanatları ile sağlanıyor. Kanatçıkların daha az rüzgar direnciyle karşılaşmasını temel alan tasarımda hava salınım kanatçıkları dışarıya yerleştirilerek dengeli bir hava akımı yaratılıyor.

Bunun yanında üç boyutlu hava üfleme sistemi sayesinde uzaktan kumanda ile klimanın odanın hangi bölgesine üfleyeceği belirlenebiliyor. Pular klima yaşam alanınızda daha sessiz ve dengeli, doğal bir rüzgar gibi hareket eden bir hava akımı yaratıyor.

Teknolojik ürünlerde hijyen bir diğer önemli faktör olmakla birlikte klimaların da hijyenik olması solunum sağlığı açısından oldukça önemli. Pular klima akıllı X fan sistemi sayesinde kullanıcıya sağlıklı bir nefes deneyimi sunuyor. İç ünite fanları cihaz kapatıldıktan sonra bir süre daha çalışarak serpantin yüzeyin kurumasını sağlıyor.

Serpantin yüzey ıslak kaldığı takdirde klimanın içinde çeşitli bakteri ve küfler oluşabiliyor. Bu durum ise hem insan sağlığını tehdit ediyor hem de mekanda kötü kokulara sebep olabiliyor. Akıllı X fan sistemi sayesinde hem sağlığınız hem de evinizdeki ferah koku güvence altına alınıyor. Serpantin yüzey kuru tutularak oluşabilecek küf, bakteri ve mikropların önüne geçiliyor.

pular klima kullanıcıya konforlu bir deneyim yaşatmak için tasarlandı. Pular klima üzerindeki sensörler sayesinde iç mekandaki ortam sıcaklığını tespit ediyor ve “I Feel” düğmesi ile çalıştırılması durumunda iç mekandaki sıcaklığa göre iç üniteye sinyal gönderiliyor. Gönderilen sinyal doğrultusunda klima hava üfleme debisini ve sıcaklığını en üst düzeyde konfor sağlayacak şekilde düzenliyor. Bunun yanında Pular klima yukarıdan aşağı soğutma sistemiyle hava akımıyla direkt temasınızı ortadan kaldırarak tutulma, kas ağrısı gibi birçok sağlık probleminin de önüne geçiyor.

Telefonlarımızın hayatımızın her noktasına dokunduğu teknoloji çağında Pular klimalar yeni nesil wifi kontrolü ile dikkat çekiyor. Özel kontrol sistemi ile telefon ve tablet gibi cihazlardan klimaya bağlanılabiliyor ve klimanın uzaktan çalıştırılması mümkün hale geliyor. Sıcak bir yaz gününde eve ulaşmadan önce evde serin ve konforlu hava wifi özelliği sayesinde oluşturulabiliyor.

Ürünlerinde çevreci bir yaklaşım benimseyen Pular serisi A++ enerji tüketim seviyesi ile hem ekonomik bir katkı sağlıyor hem de enerji tasarrufu sağlayarak doğaya katkıda bulunuyor. Pular serisi konforlu, hijyenik ve çevreci özelliklerinin dışında teknojik cihazlarda kullanım ömrünün de uzun olması için kullanıcıya altı yıllık bir garanti süresi sağlıyor. Garanti, piyasadaki çoğu popüler markanın aksine sadece kompresörü değil tüm cihazı kapsıyor. Kullanım ömrüne iç ve ara bağlantılarda kullanılan bakır malzeme ile de büyük katkı sağlanıyor. Piyasadaki popüler markaların çoğu alüminyum borular kullanırken Pular klimalarda kullanılan bakır borular sayesinde ürünün kullanım ömrü önemli ölçüde uzuyor. Aynı zamanda bakır cihaza dayanıklılık sağlıyor ve performans sorunlarının önüne geçiyor.

Siz de Pular Serisi klimalar ile evinizde konforlu, hijyenik ve tasarruflu bir iklimlendirme sağlamak isterseniz ürünlerimizi buradan inceleyebilirsiniz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.