U – Crown: Üst Düzey Klima

16-02-2024 11:01
U – Crown: Üst Düzey Klima

Gree’nin duvar tipi klimalarından olan U-Crown Klima Serisi ilk etapta tasarımı ve inceliği ile sonrasında ise fonksiyonel özellikleri ve sağladığı üst düzey konfor ile dikkat çekiyor. 17 cm derinliği ve alüminyum gövdesi ile özel olarak tasarlanmış U-Crown ince yapısı, zarif formu ve metal yüzeyi ile yaşam alanlarında yerini alıyor. Derinliğinin sadece 17 cm olması duvarda konumlandırılan cihazın zarif bir görüntü ortaya koymasını sağlıyor.

Tasarımının yanında fonksiyonel özellikleriyle de oldukça başarılı olan U-Crown Serisi klimalar öncü hava yönlendirme yapısına sahip. Havayı 130° sağa-sola, 180° aşağı yukarı geniş salınım açısı ile yönlendirerek fanın daha uzak ve geniş bir alana ulaşmasını sağlamaktadır. Sağladığı bu fan gücüyle geleneksel klimalara göre %10 ila %30 arasında daha fazla hava hacmi iklimlendirilir ve filtre edilir.

Cihazın yeterli hava yoğunluğu sağlayabilmesi için cihaz çıkışı uzun bir formda tasarlanmıştır ve yönlendirme kanatçıkları ile desteklenmiştir. Yönlendirme kanatçıkları esnek bir yapıya sahiptir ve havayı yukarı aşağı yönde hareket ettirirler. Yukarı ve aşağı yönlendirilen hava ile büyük hacimde hava sirkülasyonu sağlanır. Hava sirkülasyonunun kapladığı hacim arttıkça iç ortam istenilen sıcaklığa daha hızlı ulaşır. İstenilen hava yoğunluğu elde edilir.

Güçlü bir tasarım ile birlikte fonksiyonel özelliklerinin de güçlü olması ve kullanıcıya pek çok detaylandırılmış özellik sunulması U-Crown’nun oldukça konforlu bir yaşam alanı oluşturmasını sağlıyor. I-Feel fonksiyonu ile uzaktan kumanda kullanıcıya en yakın iç mekan sıcaklık değerini algılıyor ve en konforlu iç mekan sıcaklığını kullanıcı ile buluşturuyor. Klimalarda konforun bir diğer önemli etkeni ise cihazın çıkardığı sesin seviyesidir. İç mekanda gün boyu cihazın çalışma sesine maruz kalmak kullanıcıyı yoracak ve baş ağrısı gibi sorunlara yol açacaktır. U-Crown düşük desibel ile çalışma mekanizması ile sesle ilgili oluşabilecek sorunların önüne geçiyor. U-Crown sadece 19 dB çalışma sesine sahipken ağaç yapraklarının sesi 20 dB ve standart bir ofisteki gün içindeki gürültü 50 dB civarlarındadır. Bu da U-Crown klimanın gürültü kirliliği ortaya çıkarmadığını ve oldukça sessiz çalışarak konfor yarattığını gösteriyor.

Bir diğer konfor etkeni ise klima ve uyku arasındaki ilişki ile ortaya çıkıyor. Genellikle uyurken klimanın daha düşük sıcaklıklarda çalışması tercih ediliyor. Uyanmadan önce ise yataktan çıkıldığında vücut sıcaklığının aniden düşmemesi ve soğukla karşılaşmamak büyük bir konfor. U-Crown farklı uyku alışkanlıklarına göre sunmuş olduğu dört farklı uyku modu ile bu konforu kullanıcıyla buluşturuyor. Siesta, derin uyku, tam uyku ve kişiye özel uyku modu ile uyuduğunuz süre boyunca farklı sıcaklıklarda çalışarak kullanıcıya konforlu bir alan sağlıyor.

Klimalarda hijyen ise en az konfor ve fonksiyon kadar önemli. Cihazın hijyen sağlaması solunan havanın kalitesini ve dolaylı olarak da insan sağlığını etkiliyor. Gün içinde sıklıkla kullanılan cihazların hijyen sağlaması oldukça önemli. U-Crown klima negatif ve pozitif plazmaları serbest bırakarak çalışan “Cold Plasma” özelliği ile kullanıcıya steril ve arınmış bir hava sağlayarak sağlıklı ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. İç mekandaki toz, akar, polen gibi maddeleri arınıdıyor, sigara kokusu gibi kötü kokuların giderilmesini sağlıyor.

Tüm bunların yanında U-Crown serisi üst düzey çalışma gücüne sahiptir. Bulundurduğu iki kademeli kompresör sayesinde yüksek verimlilik sağlar. Kaçak ve ısı kaybı minimum olmakla birlikte zorlu koşullarda bile basma sıcaklığını düşük tutar.– 30°C ~ +54°C geniş dış hava sıcaklık aralığında sorunsuz çalışır ve düşük hava sıcaklıklarında daha verimli ısıtma, yüksek hava sıcaklıklarında ise daha verimli soğutma sağlayabilir.

Siz de Gree’nin üstü düzey ürünlerini içeren U-Crown Serisi ürünlerine sahip olmak, sunduğu konfor ve avantajlardna faydalanmak isterseniz ürünü buradan daha detaylı inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.