Standartlarınızı Değiştirecek Klima ile Tanışın: Gree Fairy Duvar Tipi Klima

15-02-2024 12:37
Standartlarınızı Değiştirecek Klima ile Tanışın: Gree Fairy Duvar Tipi Klima

Tlc Klima duvar tipi, multi sistem, ticari klimalar ve daha pek çok kategoride gelişmiş teknolojiye sahip ürünleriyle hizmet vermektedir. Duvar tipi klimalar genellikle ev, otel, ofis gibi günün büyük kısmının geçirildiği yaşam alanlarında tercih edilmektedir. Pek çok farklı kullanıma hizmet eden klima serileri ile Tlc Klima’nın en çok talep gören ürünlerinden olan Fairy Klima Serisi, minimalist tasarımı ve sağladığı konfor ile kusursuz bir kullanım sağlıyor. Gree’nin kendi teknolojisi ile geliştirdiği bu giriş-üstü seviyesindeki ürün kullanıcıyı teknolojinin çeşitli avantajlarıyla buluşturarak duvar tipi klimalar arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri olarak yer alıyor.

Yüksek Performans

Fairy Klima serisi yüksek kapasitesi sayesinde düşük sıcaklıklarda ısıtma ve soğutma yapabilme özelliğine sahiptir. Yüksek kapasiteli dış ünitesi sayesinde zorlu iklim koşullarında sorunsuz çalışabilmekte ve kapasitesinin üzerine çıkabilmektedir. Dış hava sıcaklığının -15°C’ye kadar ulaştığı iklim şartlarında hem soğutma hem de ısıtma sağlayabilir. Bunun yanı sıra özel fan teknolojisi sayesinde dört mevsim boyunca soğutma ihtiyacı olan mekanlarda yüksek verimlilikle kullanılabilir.

Yüksek performansın Fairy’ye kattığı ve onu piyasadaki diğer klima cihazlarından ayıran bir diğer özellik ise acil durum ısıtmasıdır. Acil durum ısıtması ile iç ortam sıcaklığının 8°C’nin altına düşmesi engellenir. Böylece ev, yazlık ve iş yerlerinde bulunulmayan zamanlarda aşırı soğuma ve donma gibi istenilmeyen durumların önüne geçilir. Standart klima cihazları ise ısıtma modundaki kullanımda iç ortam sıcaklığının 16°C’nin altında ayarlanmasına izin vermez

Tasarım ve Renk Seçeneği

Modern ve minimalist bir yaklaşımla tasarlanan Fairy Klima serisinde beyaz, gri ve antrasit olmak üzere üç renk seçeneği mevcuttur. Cihazın formu keskin, köşeli bitişler yerine kavisli ve yumuşak geçişler ile tasarlanmıştır. Fairy klima modern tasarımı sayesinde yaşam alanlarınızdaki dekorasyon ile mükemmel bir uyum yakalayacaktır.

Multi Fonksiyonel Filtre ve Cold Plasma Özelliği

Klima cihazlarının kullanıldığı iç mekanlarda konfor ve sağlık açısından hava kalitesi oldukça önemlidir. Fairy Klima, iç ortam hava kalitesini en üst seviyeye taşımak için vitamin C, kitin ve koku giderici filtre olmak üzere üç ayrı filtre ile geliştirilmiştir. Vitamin C filtresi, hava filtreden geçerken ortama c vitamini salınımı gerçekleştirir. Bu sayede havayı nemlendirir ve ortamdaki bitkilerin de daha uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını sağlar. Kitin filtre ise yapısındaki kitin ve kitozan maddeleri sayesinde iç ortam havasındaki bakteri ve mantarları önlemektedir. Koku giderici filtre; zararlı gazları, havadaki kir ve toz parçacıklarını fiziksel olarak tutarken havadaki kötü kokuları da kimyasal olarak parçalayarak yok eder. Böylece üçlü filtre sistemi nem seviyesi uygun, temiz ve ferah, hijyenik iç mekan atmosferi oluşturarak konforlu yaşam alanları oluşturmaktadır.

7 Farklı Fan Hızı ve Enerji Tasarrufu

Fairy klima cihazı uyku modu dahil olmak üzere 7 faklı çalışma moduna sahiptir. İhtiyaca göre modlar arasından seçim yapılarak enerji tasarrufu ve verimli çalışma sağlanabilir. Bunun yanında enerji tüketim seviyesi A++’tır ve çoğu klima cihazından daha az elektrik tüketmektedir. Böylece hem çevreye hem de bütçenize katkıda bulunur.

Wifi

Fairy klimanın sahip olduğu özel “Gree+” kontrol sistemi sayesinde klima cihazı cep telefonu ve tablet bilgisayarlardan kontrol edilebilmektedir. Bu özellik 3D hava üfleme özelliğiyle birleşerek üst seviyede bir konfor sağlar. Mobil cihazınızdan 3D hava üfleme teknolojisi sayesinde hava mekanın istenilen bölgesine yönlendirilebilir.

Siz de Fairy Klima Serisi’ni daha yakından incelemek isterseniz ürünümüze buradan göz atmayı unutmayın.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.