Salon Tipi Klimalarda Modern Tasarım: Gree I-Shine Salon Tipi Klima

16-02-2024 10:11
Salon Tipi Klimalarda Modern Tasarım: Gree I-Shine Salon Tipi Klima

Modern Tasarım

İç mekandaki dekorasyon restoran, otel ve ofisler için her zaman önemli olmuştur. Kullanıcıların mekandaki görsellikten keyif alması, aynı zamanda mekanda konforlu hissetmesi ticari kaygılardandır denilebilir. İç mekandaki her obje bu dekorasyonun bir parçasıdır ve ayrı düşünülemez. Klimalar, aydınlatmalar, beyaz eşyalar da elbette bu görsel bütünlüğün bir parçası olmalıdır. I-Shine klima sanatsal sütunlu görünümü ile şık ve benzersiz bir görünüm yakalanmıştır. Aynı zamanda ürünün tabanında elmas formundan, ilham alınarak daha zarif, ince ve keskin bir tasarım ortaya konulmuştur. I-Shine klimayı özenle dekore edilmiş ticari mekanlarda iklimlendirme elemanı olarak kullanmak oldukça doğru bir seçim olacaktır.

Geniş Açılı Salınım Modu

İklimlendirme cihazlarının havayı mekanda eşit dağıtabilmesi odanın here yerinde serinlik sağlanması için önemlidir. Havanın eşit dağıtılabilmesi kas ağrılarının ve oluşabilecek diğer sağlık sorunlarının da önüne geçerek aynı zamanda kullanıcıların konforunu da etkiler. I-Shine klima açıldıktan sonra geniş açılı salınım modu ile çalıştırılabilir. Cihazın paneli otomatik olarak döner ve “sol ve sağ salınım” ayarlandıktan sonra, daha geniş açılı salınım ve daha dengeli hava dağılımı için hava çıkışı otomatik olarak sağa ve sola salınım ile sağlanır. Böylece odanın her yerinde serinliği eşit şekilde hissedilir.

Ultra Uzun Hava Çıkışı

Cihazın yeterli hava yoğunluğu sağlayabilmesi için cihaz çıkışı uzun bir formda tasarlanmıştır ve yönlendirme kanatçıkları ile desteklenmiştir. Yönlendirme kanatçıkları esnek bir yapıya sahiptir ve havayı yukarı aşağı yönde hareket ettirirler. Yukarı ve aşağı yönlendirilen hava ile büyük hacimde hava sirkülasyonu sağlanır. Hava sirkülasyonunun kapladığı hacim arttıkça iç ortam istenilen sıcaklığa daha hızlı ulaşır. İstenilen hava yoğunluğu elde edilir.

Yeni Nesil Teknoloji

Mobil cihazların günlük hayatta giderek daha fazla yer kaplamasıyla birlikte pek çok ev eşyası da mobil cihazlarla uyumlu hale gelmeye başladı. Televizyonlar, robot süpürgeler, klimalar bu cihazlardan bazıları. Mobil cihazlar gün içinde çoğu zaman elimizin altında. Böyle bir cihazın da diğer teknolojik aletleri çalıştırmak için kullanılması oldukça büyük bir rahatlık. I-Shine klimalar sahip oldukları yeni nesil wifi teknolojisiyle bu konforu kullanıcısıyla buluşturuyor. Gree’nin özel “Gree+” aplikasyonu sayesinde I-Shine klima mobil cihazlar ile uzaktan kontrol edilebilir.

Tüm bu özelliklerinin yanında I-Shine klima pek çok özelliğe daha sahiptir. Dokunmatik ekran paneli sayesinde pratik kullanım ve estetik görünüm sağlar. Konforlu uyku modu, turbo modu, otomatik çalışma modu gibi çeşitli modlara sahiptir. Enerji tasarrufu sağlayarak ekonomik ve çevre dostu bir kullanım sağlar. Sessiz dizaynı ile restoran, kafe ve otel gibi kullanım alanlarında rahatsız edici bir gürültü oluşturmaz. Siz de I-Shine klimayı incelemek isterseniz. Buradan sitemizi ziyaret ederek ürünü detaylıca inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.