Hava Temizleme Cihazları: Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

06-02-2024 15:52
Hava Temizleme Cihazları: Gerçekten İşe Yarıyor Mu?
Hava Temizleme Cihazı

Son yıllarda giderek artan şekilde ilgi gören hava temizleme cihazları, bulunduğunuz ortamda filtreleme yaparak daha sağlıklı ve rahat nefes alınabilen mekanlar yaratıyor.

Yaşam alanları insan sağlığı için çok önemli; gün içindeki zamanın büyük çoğunluğu evde ya da iş yerlerinde geçiriliyor. Günümüzde sağlıklı nefes alınabilen yeşil ve açık alanlara erişim oldukça güç hale geldiği biliniyor.

Halbuki sağlıklı bir şekilde nefes alabilmek en temel ihtiyaçlardan birisi. Peki, hava temizleme cihazları bunu ne kadar ve nasıl sağlayabiliyor?

Hava temizleme cihazları, bulundurdukları filtreler sayesinde kapalı mekandaki kirlenmiş havayı toz, koku, polenler, evcil hayvan tüyleri, virüs ve bakteri gibi istenmeyen bileşenlerden ayırarak temiz ve kaliteli havaya dönüştürüyor.

Istenmeyen partikülleri havadan ayıran hava temizleme cihazları iç mekandaki havayı iyileştirerek daha rahat nefes alıp vermenizi sağlarken hayat standartlarınızı yükseltiyor.

Square serisi hava temizleme cihazı kare formuyla yaşam alanlarınızla uyumlu bir görüntü ortaya koyuyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği mevcut olan hava temizleme cihazları iç mekan renklerine göre tercih edilebiliyor. Yaşam alanında estetik bir görünüm oluşturan kare formlu hava temizleme cihazları dokunmatik kullanım panelleri ile bu görüntüyü destekliyor. Dokunmatik panel aynı zamanda yüzeylerinin temizlenmesi ve kullanım kolaylığı açısından da avantaj sağlıyor.

Sahip olduğu gelişmiş hava filtreleri ile pek çok bakteri ve mikroorganizmayı profesyonel şekilde ayrıştırıyor. Özellikle H13 Hepa filtresi ile piyasadaki H11 ve daha alt model filtrelere sahip cihazlara göre havadaki partikülleri daha iyi tutarak üst düzey bir filtreleme sağlıyor. Ürünün farkını ortaya koyan bir diğer özellik ise sahip olduğu UV ışını sistemidir. Işınlar büyük ve küçük partiküllerin filtrelenmesinden sonra devreye girerek bakteri ve virüslerin öldürülmesini sağlıyor. İçinden çıktığımız pandemi döneminde çok büyük bir ihtiyaç haline gelen hijyen, UV ışın sistemine sahip hava filtreleri ile sağlanabiliyor. Square serisi hava temizleme cihazının Çin’de yapılan testlerine göre oluşturulan kalite belgesi sonucunda %99,99 Influenza A %90 oranında ise Covid virüsünü önlediği tespit edilmiştir.

Square serisi hava temizleme cihazı tüm bunların yanında konforlu bir kullanım deneyimi de sağlıyor. Elektrikli cihazların yarattığı en büyük sorunlardan birisi çalışırken çıkardıkları yüksek ses olmasına rağmen Square serisi hava temizleme cihazı kullanıcılarına açık bırakılıp uyunabilecek kadar sessiz bir deneyim sunuyor. 36m2’ye kadar etkili olan cihaz evinizde temiz ve kaliteli hava yaratırken aynı zamanda hava kalite göstergeleri ile yaşam alanınızdaki atmosferin takibini yapabilmenizi sağlıyor. Kırmızı, sarı ve yeşil hava kalite göstergeleri ile temiz havanın takibi yapılıp bu doğrultuda cihaz farklı kullanım modlarında çalıştırılabiliyor. Cihazın auto, turbo uyku ve normal olmak üzere 4 farklı fan modu bulunuyor. İhtiyaçlarınıza göre anlık olarak kullanım modlarından faydalanabilirken zamanlayıcı özelliğini kullanarak da ileri zamanlı program planlayabiliyorsunuz. Böylece uyandığınızda ya da evinize yeni döndüğünüzde zamanlayıcı özelliği sayesinde temiz havanın keyfini çıkarmak size kalıyor.

Siz de Square Serisi Hava Temizleme Cihazları ile temiz ve sağlıklı bir nefes almak isterseniz ürünlerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.