Gree Free Match Multi Klima Sistemleri ile Tanışın!

16-02-2024 10:45
Gree Free Match Multi Klima Sistemleri ile Tanışın!

Multi klima sistemleri enerji tasarrufu, montaj maliyeti tasarrufu, yüksek verim, akıllı kontrol gibi pek çok farklı avantaj sağlıyor. Multi klima sistemleri iki farklı temel olarak üniteden oluşmaktadır. Iç ve dış ülkeden oluşan multi klima sistemleri çeşitlendirilerek birden çok iç ünite ile desteklenebilir. Bir dış üniteye beş adede kadar iç ünite bağlanabilen bu sistemler genellikle proje satışlarında kullanılmaktadır. Multi klima sistemleri büyük siteler, apartmanlar, işyerleri, süpermarketler, restoranlar ve konutlar gibi büyük ve küçük ölçekte uygulama alanlarına sahiptir. Projenin ihtiyaçlarına göre iç ünite kapasitesi artırılabilir ve dış ünite tedariği yapılabilir.

Avantajlı İklimlendirme Sağlayan Multi Klimalar

Free Match ve birebir Split uygulama olarak iki versiyonu bulunan multi klima sistemlerinden Free Match, Split uygulamaya göre pek çok avantajı beraberinde getirir. Free Match sistemlerde bir diş üniteye 5 adede kadar iç ünite bağlanabilirken birebir Split uygulamalarda 1 dış üniteye 1 adet iç ünite bağlanabilir. Iç ünite mekanın içinde yer alan dış ünite ise dış cepheye monte edilen klima birimidir. Free Match sistemleri birden fazla iç ünite imkânı tanıdığı için dış ünite yerleşiminde yerden ve montaj maliyetinden tasarruf sağlar. Bunların yanında geniş bir iç ünite model seçeneğine sahip olup mekanın genişliğine ve ısıtma/soğutma ihtiyacına göre farklı modelde iç üniteler bağlanabilir. Duvar tipinden kanallıya çeşitli iç ünite modelleri ile mekanın her türlü ihtiyacı karşılanabilir. Böylece Free Match multi klima sistemleri pek çok açıdan avantajlı bir iklimlendirme sunar.

Yüksek Verim ve Enerji Tasarrufu

Klima kompresörü yüksek verimin sağlanmasında ve enerjinin tasarruflu kullanılmasında en önemli etkenlerden biridir. Klima kompresörü, klima gazını sıkıştırıp basınçlandıran parçadır ve hareketini, motordan krank kasnağı ve kayışla alır. Multi klima sistemlerde kompresörün daha kararlı çalışması için 180 °C vektör kontrol tahrikli, gelişmiş DC Inverter teknolojisi kullanılmaktadır. DC inverter klima cihazları normal klima cihazlarına göre yıllık %20 daha fazla enerji tasarrufu sağlar. Bunun yanında kompresörün çalışma frekansının aralığı da enerji verimliliğini etkiler. 15Hz-110Hz gibi geniş bir frekans aralığında çalışan kompresör kullanıcı ihtiyacı ve iklimlendirilen ortamın koşullarına göre kapasitesini %10 ile %100 arasında düzenleyerek enerji verimliliğini maksimum düzeye getirir.

Yüksek Teknoloji ve Akıllı Kontrol

TLC Klima’nın Türkiye distribütörü olduğu Gree yüksek teknolojiden faydalanarak ürünlerini en iyi versiyonuna ulaştırmayı hedefleyen bir marka olarak multi klimaları en sessiz ve yüksek verimli iç tesisat tasarımına ulaştırmak üzere 3D simülatör geliştirmiştir. Bunun yanında iç tesisatında serpantin teknolojisinden yararlanılmıştır. İçi yivli olarak tasarlanmış bakır borular sayesinde ısı transfer performansı artırılarak yüksek verim elde edilir.

Free Match klima sistemlerindeki akıllı kontrol sayesinde nem ve sıcaklık sürekli olarak konforlu bir seviyede tutulur. Akıllı kontrol %10 ila %100 arasındaki yük değişimine göre gerekli kapasitede çalışırlar, soğutma kapasitesini sınırlayabilir ya da artırabilirler. Böylece on/off kontrol sistemde görülen tipik sıcaklık değişimleri yaşanmadan sabit sıcaklık elde edilir. Geliştirilmiş PID oda ayar sıcaklığını ± 0.5 °C aralığında sürekli olarak kontrol eder.

Yüksek teknoloji ile geliştirilmiş Gree multi klimaların sunduğu şık tasarım, tüm kapasiteler için standart boyutlar, projelerde montaj yerine kolay uyumlanma, çoklu iç ünite uygulaması, piyasadaki diğer ürünlere göre avantajlı fiyatlar ve diğer tüm ayrıcalıklı özelliklerden yararlanmak için siz de sitemizi ziyaret ederek ürünlerimize göz atabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.