Aphro ile Kolay Kullanım, Yüksek Enerji Verimliliği

16-02-2024 13:44
Aphro ile Kolay Kullanım, Yüksek Enerji Verimliliği

Günümüzde en çok tercih edilen iç mekan ısıtma ve soğutma yöntemlerinden biri klimalardır. Gelişen teknoloji ile birlikte iklimlendirme cihazlarının kullanıcılara sağladığı pek çok yeni özellik ile birlikte diğer ısıtma ve soğutma yöntemlerine göre klimalar açık ara farkla kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Klimaların sağladığı konforun yanında, tükettiği enerji, kullanım ömrü ve garanti süreleri gibi pek çok etken klimaların tercih edilmesinde söz konusudur.

İç mekanda sert iklim koşullarında dahi hem ısıtma hem soğutma görevi üstlenebilen, yüksek enerji verimliliği ile çalışan, aktif karbon filtre bulunduran ve kullanıma yönelik ekstra pek çok gelişmiş özellik sunan Gree Aphro Klima Serisi iklimlendirme için vazgeçilmez bir seçenek haline geliyor. Gree teknolojisi ile üretilmiş, R32 soğutucu akışkan ile çalışan Aphro, daha verimli ve çevreye duyarlı olmanın yanı sıra aynı zamanda Inverter A++ yüksek enerji verimliliği özelliğiyle de kullanıcı için bütçe tasarrufu sağlıyor.

Kullanım Kolaylığı

Kullanım kolaylığına, dokunmatik ekranlara ve gelişen teknolojiye uyum sağlanılan son yıllarda; yaşam alanlarındaki cihazların oturulan yerden tablet ve telefon aracılığıyla kontrol edilebilmesi neredeyse bir ihtiyaç haline geliyor. Gree Klima pek çok cihazında sunduğu wifi rahatlığını Aphro Serisi’nde de opsiyonel olarak kullanıcıya sunuyor. Aphro Serisi’nin kullanıcı konforu için geliştirdiği teknoloji bununla sınırlı değil. “I Feel” hassas sıcaklık kontrolü iç ortam konforu için vazgeçilmez bir özellik. Klima kumandasındaki “I Feel” düğmesiyle aktive olan özellik kumanda üzerindeki sensör ile ortam sıcaklığını hisseder ve iç üniteye sinyal gönderir. Böylece klima hava üfleme debisini ve sıcaklığını en üst düzeyde konfor sağlayacak şekilde düzenler.

Tüm bunlarla beraber klimalar çalışmaya ilk başladıklarında iç mekana soğuk hava üflerler. Bu durum zaman zaman rahatsız edici olabilir. Aphro, ısıtmaya başlarken içeriye soğuk hava üflenmemesi için iç ünite serpantin sıcaklığı hassas şekilde kontrol edilebilir. Bazen de klimanın iç mekanı soğutması ya da ısıtması için gerekli süre beklenmek istenmez. Bu durumda kumanda üzerinden “Turbo“ düğmesine basıldığında istenilen iç ortam konfor şartlarına daha kısa sürede ulaşılabilir.

Aphro Klima, uyku modu ile gündüz sağladığı konforu gece boyunca da devam ettirir. Uyku modunda iç ortam sıcaklığı otomatik olarak soğutmada yükseltir, ısıtmada ise düşürülür. Böylece uyuyan kişinin bir süre sonra üşümesi ya da terlemesi engellenmiş olur ve daha konforlu bir uyku süreci elde edilir.

Genellikle klimaların çalışma sesi de gürültü kirliliği oluşturur. Aphro Serisi’nin özel tasarım eksenel fanı ise üretildiği yüksek kaliteli malzeme nedeniyle uzun ömürlü ve sessizdir.

Enerji Verimliliği

Klimaların sağladığı konfor kadar ne kadar enerji harcadıkları, enerjiyi ne kadar verimli kullandıkları ve dolayısıyla ne kadar bütçe tasarrufu sağladıkları konusu da önemlidir. Aphro A++ enerji tüketim seviyesine sahiptir ve akıllı defrost özelliği ile yüksek enerji verimliliği ile birlikte bütçe tasarrufu sağlar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.